Cannes`i filmifestivalil toimus teine vargus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes`i filmifestivalil toimus teine vargus
Cannes`i filmifestivalil toimus teine vargus Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Cannes`i fi,mifestivalil toimus juba teine vargus.

Hiina riikliku filmi- ja meediakompanii president Zhang Qiang teatas, et ta üürikorterisse murti sisse ning kogu ta pagas viidi minema, edastab Yahoo News.

Zhang teatas juhtunust kõigepealt Hiina «Twitteris» Weibos. Hiinlase sõnul läks ta pärast lõunasööki korterisse, kui leidis et uks on lahti murtud.

«Prantsusmaal on turvalisusega väga viletsad lood ja inimesed on siin nii ükskõiksed,» tõdes filmikompanii esindaja.

Pärast Zhangi poolset postitust Weibos hakkasid paljud hiinlased postitama oma negatiivseid Prantsusmaa kogemusi.

Hiinlane lisas hiljem, et filmifestivali organiseerijad ning hotell, mis talle korterit üüris, vabandasid juhtunu tõttu hiljem tema ees.

Möödunud reedel aga viidi Novoteli hotellist ühe miljoni dollari eest ehteid. Hotellituba üüris Šveitsi firma Chopard esindaja, kes üüris neid ehteid Cannes`i tulnud staaridele punase vaiba üritusteks.

Chopard on ka Cannes`i filmifestivali üks põhisponsoreid.

Röövlid lõhkusid hotellitoas olnud seifi lahti ning viisid juveelid kaasa.

Möödunud nädalal toimus ka Austria näitleja, Oscari võitnud Christoph Waltzi intervjueerimise ajal tulistamisintsident. Filmifestivali turvamehed ja politsei tabasid tulistaja kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles