Austraalias ründas känguru tervisejooksu teinud poliitikut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru
Känguru Foto: SCANPIX

Austraalias lõi känguru oma küünised tervisejooksu teinud rahvasaadiku jalga.

41-aastane Shane Rattenbury tegi hommikust treeningut oma kodulinna Canberra eeslinnas, kui ta teele sattus järsku känguru, edastab news.com.au.

«Me mõlemad ehmatasime, kuid looma ehmatus oli suurem ning ta reageeris rünnakuga,» selgitas poliitik.

Känguru püüdis põgeneda, kuid jäi mehe teele ning ehmatusest lõi küünised mehe jalga. Rattenbury kukkus selle tagajärjel maha.

Rattenbury tegi hiljem oma kannatada saanud vasakust jalast foto ning pani selle Twitterisse koos tekstiga «Mugged by a kangaroo! And this was in the suburbs, had not even got to the nature park!» (Känguru ründas! Ja see juhtus eeslinnas, mitte kuskil looduspargis!).

Poliitiku sõnul oli tegemist 1,4-meetrise känguruga. Mees kukkus känguru rünnaku tagajärjel maha. Lisaks küünisehaavadele vigastas ta ka jalga, mis kukkudes vastu kõnniteed sai vigastada.

Möödasõitnu nägi kannatada saanud jooksjat ning pakkus talle küüti koju.

Mehe ema kuulis poja vigastusest raadiouudistest. Ta viis poja esmaabisse, kus mehe haavad puhastati ning talle tehti teetanuse süst.

«Medõde, kes mulle abi andis, oli ka varem aidanud känguru tõttu kannatada saanud isikut. Sel mehel tekkis raske põletik. Soovisin, et  minu haavad väga põhjalikult puhastataks,» lausus Rattenbury.

Rattenbury läks pärast esmaabi saamist nagu tavaliselt tööle. Poliitiku sõnul oli see üsna humoorikas, et ta kolleegid olid rohkem mures känguru kui tema tervise pärast.

«Kinnitasin, et känguruga on kõik korras. Nägin, kuidas ta pärast minuga kokkupõrget minema hüppas,» lisas poliitik.

Känguru on Austraalia üks sümboleid. Neid loomi elab Canberra lähedal üsna arvukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles