Otsid koolilõpukinki! Aga palun, siin see on!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koolilõpupeod on lähenemas. Pidulikke sündmusi tuleb väärikalt tähistada. Aga mida kinkida noorele elluastujale, kellel on olemas kõik mobiilist iPadini?

Tallinnas, Suur-Karja 9 on avatud eksklusiivsete vidinate pood, kus teiste seas müügil ka luksuslikud Vertu mobiilid.

Odavaim Vertu mobiil maksab selles poes 10 520 eurot. Niisama uudistajatel poekesse siiski asja pole, sest sisse pääseb huviline vaid kellanuppu vajutades. Poe aknaidki kaunistavad massiivsed trellid.

Üks tuntuimatest Vertu mobiili fännidest Eestis on teadaolevalt ärinaine Terje Aru (49), kelle ridiküli kaunistab luksuslik 125 000 krooni maksev Vertu.

«Abikaasa andis valida, kas tahan kullast või pooleldi nahkümbrisega telefoni,» pajatasTerje kunagi ühes seltskonna väljaandes. Mõlemad taskutelefonid toodi spetsiaalselt Terje tarvis Tallinna Vertu poodi müüki. Kui Aru oleks valinud kullast Vertu, võrdunuks selle hind keskmise eestlase kahe aasta palgaga, milleks on pea veerand miljonit ehk 240 000 krooni!

«Kullast ma ei tahtnud, kuna ei pea seda eriti mõistlikuks. See oleks ühe telefoni jaoks olnud liialt suur investeering,» ütleb Terje. Äridaam peab telefoni eelkõige tarbeesemeks.

Iseäranis lummab aga Terjet eksklusiivne Vertu klienditeenindus, mille tarvis on telefonil eraldi nupp. Ühe vajutuse kaugusel on Vertu abivalmid töötajad, kes pakuvad kibekiiret abi alates restorani- või reisibroneeringu soovitustest kuni usaldusväärse torulukksepa leidmiseni välja.

Kui sul on raha jalaga segada ja sa ei oska oma koolilõpetajast oivikule kinki leida, siis üks võimalikest valikutest on kindlasti Vertu mobiil.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles