Hobune külastas haiglat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki märapiimast valmistatud kumõss sisaldab vähesel määral alkoholi, pääses seda joonud kasahh purjuspäi juhtimise süüdistusest.
Ehkki märapiimast valmistatud kumõss sisaldab vähesel määral alkoholi, pääses seda joonud kasahh purjuspäi juhtimise süüdistusest. Foto: Reuters / Scanpix

Hawaiil viis üks mees hobuse haiglasse seal ravil olevat sugulast külastama.

Mees ja hobune said Wilcox Memoriali haiglas sõita liftiga kolmandale korrusele, enne kui turvateenistus nad peatas, kirjutab BBC.

Patsiendil lubati hobust näha, kuid tuli välja, et see polnud siiski õige hobune.

Haigla pressiesindaja Lani Yukimura kinnitusel on nende raviasutuses kehtestatud reeglid kasside ja koerte, kuid mitte hobuste külastuste kohta.

«Loodame, et meie patsiendid ja nende külalised saavad aru, et haigla pole koht, kuhu võib ja saab tuua hobuseid. See oli ohtlik tegu. Patsientide heaolu on meie esmaseks ülesandeks,» lisas Yukimura.

Turvateenistus juhatas paar krõbedat sõna öelnud mehe ja tema hobuse haiglast välja.

Väidetavalt saabus mees koos hobusega haiglasse siis, kui külastusaeg ja vastuvõtulaua tööaeg oli läbi. Kuna kedagi ei olnud näha, siis otsis mees omal käel teed sugulase palatisse.

Turvateenistuse kinnitusel pani haiglast välja saadetud mees hobuse auto taga olnud treilerisse ja sõitis siis minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles