Evelin Ilves kogub ka Soomes kuulsust. Proua isa on vaeste toidupanga püsiklient

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvese isa Lembit Int
Evelin Ilvese isa Lembit Int Foto: Õhtuleht

Eesti president Toomas Hendrik Ilvese (59) abikaasa, Evelin Ilves (45) on Maarjamaal tõeline superstaar. Samuti on proual ka palju maist mammonat, kirjutab Soome väljaanne «7 Päivää».

Evelin elab põhimõtteliselt rantjee elu ja tema kulud kaetakse tavaliselt maksumaksja raha eest. Ka ärivaldkonnas on proua kibe käsi. Nimelt on ta hotelli omanik, kirjutab «7 Päivää».

Kõigest sellest hoolimata elab Evelini Soomes resideeriv isa, Lembit Int (76) vägagi tagasihoidlikult. Nimelt on mees oma rajooni sotsiaalabi tasuta toidujagamise keskuses, Helsingi  Myllypuros, püsikunde.

Soomlaste arvates on antud olukord ennekuulmatu. Nad ei kujutaks näiteks ette, et Soome presidendi Sauli Niinistö abikaasa Jenni Haukio isa peaks käima paar korda nädalas kodututele ja vaestele mõeldud toiduabi punktides leiba lunimas, kui samal ajal võiks teda aidata oma tütar.

Mida arvad sina? Kas presidendi äial sobib vaestele mõeldud toiduabi punktides käia moona lunimas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles