Kui suur egoist Sa oled?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mehed ja naised»
«Mehed ja naised» Foto: Kanal 2

Juba täna selgub Kanal 2 lõbusas meelelahutussaates «Mehed ja naised», kui suur egoist Sa tegelikult oled. Saate külalisteks on sel korral Linnar Priimägi, Anne Veesaar, Lauri Pedaja, Kertu Jukkum, Mairold Millert ja Marilyn Jurman.

Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere otsivad lõbusas ja teadmistepõhises meelelahutussaates vastuseid sellistele küsimustele, nagu miks suudavad naised mõelda fantaasiarikkamalt. Milline on ideaalfiguur? Milline huumor läheb peale meestele, milline naistele? Kui adekvaatselt tajuvad mehed naiste signaale? Suur test aga selgitab, kui suur egoist Sa tegelikult oled.

Stuudios mängitakse, kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt, seda ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nõnda erinevad. Saatesse on pikitud ka toredaid videolõike erinevate katsete ja näitlike selgitustega.

«Mehed ja naised» kutsub ka kõiki televaatajaid saates kaasa lööma, sest igas saates viiakse läbi test, mille tulemusena selgub, kas sinu mõttemaailm on naiselik või mehelik – sõltumata sellest, mis soost sa tegelikult oled.

Lõbus meelelahutussaade “Mehed ja naised” on Kanal 2 eetris neljapäeviti kohe pärast «Reporterit» kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles