Kim Jong-un sai juba 2010. aastal isaks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-un  ja ta naine Ri Sol-ju
Kim Jong-un ja ta naine Ri Sol-ju Foto: SCANPIX

USA endise staarkorvpalluri ja Põhja-Korea sõbra Dennis Rodmani andmetel sai diktaator Kim Jong-un 2010. aastal isaks, kui ta naine lapse ilmale tõi.

Rodmani sõnul abiellusid Kim ja ta naine Ri Sol-ju 2009. aastal, edastab newsmax.com.

«Ri Sol-ju räägib kogu aeg nende ilusast tütrest,» sõnas Rodman.

Sellel aastal hakkasid liikuma jutud, et kuna Kimi naist ei ole avalikkuses just sageli näha, võis talapse saada. Juttudele andis tuult tiibadesse asjaolu, et esmalt kandis Ri ta keha rõhutavaid läänelikke kostüüme, siis aga laiu Korea rahvarõivaid.

Pyongyangi võimuesindajad ei ole lapse olemasolu kunagi kinnitanud.

Ameeriklasest Põhja-Korea asjatundja Michael Maddeni sõnul oleks diktaator lapse olemasolust teatanud juhul kui see oleks poiss olnud.

Põhja-Korea ähvardas selle aasta alguses USAd ja teis lääneriike raketirünnakutega.

Rodmani sõnul on Kim lihtsalt noor riigijuht, keda tegelikult tuumasõda ei huvita.

«Kim ei ole Iraagi kunagise diktaatori Saddam Husseini tüüpi, kes tahab kogu maailma vallutada. Ta ei taha tappa kedagi, ta tahab rahu,» selgitas Rodman.

Põhja-Koreas on võim Kimi dünastia käes olnud alates selle riigi rajamisest 1945. aastal.

Asutajaks oli Kim Il-Sung, kellel järgnes valitsejana ta poeg Kim Jong-il, kes suri 2011. aasta detsembris. Need kaks meest olid praeguse diktaatori vanaisa ja isa.

«Kim Jong-unile meeldib korvpall. See meeldib ka Barack Obamale. Neil on teema, millest rääkida. Obama võiks telefoni tõsta ja Kimile helistada,» arvas Rodman.

Kinnitamata andmetel plaanivad Kim ja Rodman koos veeta suvepuhkuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles