«Suvereporter» otsib saatesse perekonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Mõttus «Suvereporteri» reklaamis.
Elo Mõttus «Suvereporteri» reklaamis. Foto: Kanal 2

Eeloleval esmaspäeval, 1. juunil alustab taas Kanal 2 uudistesaade «Suvereporter», mille algusaeg nihkub kella 20-le. Värskendust on saade saanud nii eetrigraafika, tunnusmuusika kui ka uute ilmalaulude osas.




Kõige suurem muudatus on aga see, et sel hooajal saab saates kaasa lüüa ka üks perekond, kelle «Suvereporteri» toimetus ja televaatajad välja valivad.



Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf selgitas, et tegemist on eriprojektiga, kus valitakse välja perekond, kelle kodust läheb juuni keskel tunnine otsesaade eetrisse. «Kogu perekond kaasatakse aktiivselt saate tegemisse,» rääkis ta. «Nii võib näiteks peretütrest saada selleks õhtuks Kanal 2 ilmalugeja, perepoeg saab proovida kätt kaameramehena, vanaema valgustajana jne.»



Kuigi kodu asukoha ja perekonna suuruse osas mingeid piiranguid ei ole, on eriti oodatud lastega pered. Samuti pole oluline, kas elatakse maal, linnas, korteris või eramajas. «Peaasi, et tegemist on toreda, elurõõmsa ja ühtehoidva perega,» ütles Klandorf.



Registreerides tuleb kirjutada võimalikult põhjalikult oma perekonnast ja igast selle liikmest (kaasa arvatud loomad) eraldi. Kindlasti tuleb lisada foto nii perest kui ka kodust. Kirju saab saata 1. juunini aadressil suvereporter@kanal2.ee või posti teel: Suvereporter, Kanal 2, Maakri 23a, 10145 Tallinn.



Lisaks eriprojektile toob «Suvereporter» eetrisse otselülitusi ja reportaaže teistestki ootamatutest paikadest. Saate tegijad on kaameratega mererannas, laulupeol, jõekäärudes, mägedes ja orgudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles