Gerli Rosenfeld rääkis avalikult oma suhtest Enar Essensoniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Sander Sisask

Kui siiamaani on seltskonnatäht Gerli Rosenfeldi süda olnud vaba, siis nüüd kuulub see meelelahutusärimees Enar Essensonile.

Buduaar uuris Gerli käest, mida ta 32-aastase Enari juures kõige rohkem hindab, kumb neist on kapriissema loomuga ning muidugi tundis huvi ka selle vastu, et kes esimesena armastust avaldas.

Mida siis Gerli Enari juures täpsemalt hindab?

«Ühte kindlat asja on raske välja tuua. Kui sa oled kellegagi koos, siis ikka sellepärast, et ta meeldib sulle tervikuna. Kõige rohkem hindan ma Enaris seda, et ta laseb mul olla mina ise ja tegeleda asjadega, mis mulle meeldib,» tunnistas Gerli.

Mis aga iseloomujoontesse puutub, siis Gerli ja Enar lausa tasakaalustavad teineteist.

«Ma arvan, et mina olen pigem see kapriissem ja temperamentsem pool, Enar on rohkem tasakaalukam ja rahulikum,» tõdes Gerli ning lisas veel: «Julgen väita, et suudame kõik otsused ilma suuremate vaidlusteta vastu võtta. Ma küsin peaaegu alati Enari käest nõu mingite otsuste langetamisel. Ta on super hea nõuandja ja väga tark ning ta teab, mis ta räägib.»

Kuid üllatus üllatus – esimesena ei avaldanud armastust mitte Enar, vaid hoopis Gerli.

«Minu arvates ei peaks olema ilmtingimata meesterahvas, kes seda esimesena ütleb. See lause ei saa tulla sunnitult või kiirustades. Seda öeldakse siis, kui ollakse selleks valmis. Vahet ei ole, kumb osapool ennem selleni jõuab, peaasi et tunded oleksid vastastikused. Meie puhul ütlesin mina seda esimesena,» muigas Gerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles