Šokeerivad alastifotod: maailma paksimast mehest on järel nahalademed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paul Mason

Endine maailma kõige paksem mees Paul Mason tõi avalikkuse ette oma üleliigse naha, mida arstid keelduvad eemaldamast.

52-aastane Paul, kes kaalus varem 457 kilo, võttis tänu maovähendusoperatsioonile kolme aastaga alla 292 kilo, kirjutab The Sun.

Paul avaldas endast nüüd ALASTIFOTOD, et Suurbritannia rahvuslik tervishoiuteenistus NHS kiidaks heaks 60 000 naela maksva operatsiooni üleliigse naha eemaldamiseks.

«Ma tahan, et tervisespetsialistid vaataksid seda ja taipaksid, et aeg oleks seda kutti aidata. Mu keskkohas ja jalgade ümber olev nahk rebeneb tihtipeale puhtalt selle raskuse pärast,» ütles Mason.

Mees, kes läbis NHSi abiga 2010. aastal maovähendusoperatsiooni, tarbis kunagi 20 000 kalorit päevas - kümme korda rohkem kui tervislik. Nüüd kaalub ta 152 kilo ja tahab veel alla võtta.

Masoni sõnul kaotaks ta kaalust tervelt 50 kilo, kui kirurgid eemaldaks üleliigse naha, mis piirab tema liikuvust ja põhjustab haavandeid.

Perearst saadabki NHSi bossidele kõnealused fotod tõestamaks, et Mason vajab operatsiooni kohe.

Paul ise on aga lootust kaotamas: «Kohtasin daami, kes on operatsiooni oodanud 13 aastat ja temalt on vaja eemaldada vaid 12 kilo rippuvat nahka.»

Arstid on Paulile öeldnud, et tema kaal peab püsima kaks aastat muutumatuna, enne kui operatsiooni saab ette võtta. NHSi esindaja ütles samuti, et inimese kehakaal peab olema stabiilne ja alles siis otsustab meditsiinispetsialistidest koosnev nõukogu, kas ta on sobiv kandidaat operatsiooniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles