Krista Lensin: mees mu elus peab saama mu tütrelt heakskiidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Olles üksikema, tean täpselt, kui raske on üksikemadel ja -isadel suhteid luua - laps peaks olema selle suhte rõõmuks, mitte probleemiks,» kinnitas üksikvanematele kaaslast otsiva uue tõsielusarja juht Krista Lensin, kes kasvatab viieaastast tütretirtsu.

Selle aasta esimesel ametlikul kevadpäeval on Krista Lensin tütre Simoné tööle kaasa võtnud – elavaloomuline, julge ja sõnaosav tirts meisterdab Filmimehe kontoris printsessikrooni ning lõbustab Krista kolleege pisarateni naerma ajavate märkustega, kirjutas SL Õhtuleht.

Lapse eest pole Krista eales päris elu varjanud, pudikeelset ninnunännutamist ei poolda, vaid räägib tütrega nagu võrdne võrdsega.

«Kasvatan enda kõrvale inimest, kellega rääkida kõigest otse, ilma keerutamata - see on uskumatu, kui targad lapsed on,» ütles ta.

Ka Krista meessõprade asjus on Simonél suur sõnaõigus: «Eelkõige peaks see inimene meeldima lapsele. Mees, kes mu ellu tuleb, peab aru saama, et ma ei ole üksi ja ma ei jõua alati igale poole.»

Krista on oma meessuhted Simonéd arvestades rangelt paika pannud: «Üksikvanema lapse jaoks eriti peab kodu olema kindel koht, kuhu pääsevad ainult inimesed, kes temast hoolivad.»

Kui Krista nimi sarja «Maamees otsib naist» kaudu tuntuks sai, tuli avalikkuse ette ka tema suhe PR-mehe Reno Hekkonensiga, kuid naine tunnistab, et mõlemad on vabad inimesed ja samasugune on olnud nende suhe – koos elanud pole nad kunagi ega ka seda planeerinud, kuigi seltskonna-press neid väsimatult elukaaslasteks tituleerib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles