Amanda Berry surnuks kuulutanud selgeltnägija palus vabandust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Berry
Amanda Berry Foto: SCANPIX

Selle nädala alguses pääsesid USAs Ohios Clevelandis kolm naist Amanda Berry, Gina DeJesus ja Michelle Knight umbes kümme aastat kestnud vangistusest.

Selgeltnägija Sylvia Browne oli pärast Berry kadumist ta surnuks kuulutanud, edastab foxnews.com.

Berry jäi kadunuks 2003. aastal, olles 16-aastane. 2004. aastal esines Browne «The Montel Williams» jutusaates, kus ta ütles Berry emale Louwana Millerile, et ta tütar ei ole enam elus.

Selgeltnägija sõnas emale, et tütar on teispoolsuses ning tütre viimased sõnad olid: «Head aega ema, ma armastan sind».

Miller suri 2006. aastal nägemata, et ta tütar on tegelikult elus.

Pärast seda, kui Amanda Berry elusana välja ilmus, andsid inimesed sotsiaalmeedias teada, mida nad selgeltnägijast arvavad.

«Sylvia on lihtsalt pettur, kelle eesmärgiks on raha välja petta. Sel naisel peaks häbi olema,» kirjutas üks.

Teine lisas, et Browne näeb inimesi, kes on elus, kuid paneb arvama, et nad on surnud.

Browne on USAs üsna tuntud ning aastate jooksul on ta välja andnud 45 raamatut. Tal on Põhja-Californias omanimeline hüpnoosi õpetamise keskus.

Browne vastas kriitikale, öeldes, et ta on selgeltnägija olnud rohkem kui 50 aastat ning ta on paljudel kordadel aidanud üksikinimesi ja perekondi ning edastanud neile adekvaatse informatsiooni.

«Olen teinud rohkem head kui halba. Olen ka vigu teinud. Tunnistan neid  ja palun vabandust. Ainult jumalal on alati õigus,» lausus selgeltnägija.

Amanda Berry sugulaste sõnul ei süüdista nad Browne`i milleski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles