TV3 toob vaatajateni aasta glamuurseima gala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika meelelahutusauhinnad atakse pidulikult üle 9. mail
Kroonika meelelahutusauhinnad atakse pidulikult üle 9. mail Foto: Kroonika

Eksklusiivselt jõuab pühapäeval vaid TV3 eetrisse särav ülevaade Eestis toimuvast meelelahutusauhindade jagamisest.

Täna õhtul esmakordselt toimuv «Eesti Meelelahutusauhinnad 2013» on suurejooneline, tujuküllane ja üllatusterohke gala, kus kroonitakse meie parimaid meelelahutajaid. TV3 teeb nii laval kui ka punase vaiba üritusele kogunenud seltskonnas toimuvast ülevaate pühapäevases erisaates.

Galal kuulutatakse pidulikult välja rahva valikul selgunud parimad raadiohääled, saatejuhid, seriaalinäitlejad, teleseriaalid ja kodumaised meelelahutussaated ning pärjatud saab ka tähtsaim – aasta meelelahutaja.

Tuhandete inimeste poolt lemmikuteks hääletatud meelelahutajate rivist selguvad kõige säravamad just galal,  nominentide seas on Kirsti Timmer, Margit Kilumets, Pille Minev, Rauno Märks, Allan Roosileht, Alari Kivisaar, Liina Randpere, Anu Välba, Anneli Lahe, Marko Reikop, Mihkel Kärmas, Kristjan Jõekalda, Marika Vaarik, Elisabet Reinsalu, Kadri Adamson, Ain Lutsepp, Tiit Sukk, Märt Avandi, Evelin Võigemast, Tanel Padar; samuti lemmikud seriaalide hulgast.

Lisaks pühapäevasele erisaatele vahendavad galameeleolu ka «Seitsmesed uudised».

«Eesti Meelelahutusauhinnad 2013» on TV3s pühapäeval kell 21.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles