Ameeriklanna tappis poega kaks korda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyruss Toribio surnukeha leidmispaik
Tyruss Toribio surnukeha leidmispaik Foto: AP / Scanpix

USAs New Mexicos Albuquerques tappis üks naine oma poega kaks korda.

23-aastane Tiffany Toribio lämmatas kolmeaastase poja, elustas ta ja lämmatas uuesti ning mattis siis surnukeha mänguväljakule, kirjutab abc.net.au.

Toribio tunnistas kaheksa päeva pärast poeg Tyrussi tapmist oma teo üles.

Lapse laiba leidis üks naine, kes oli oma lapse toonud Alvarado Parki mänguväljakule mängima. Naine avastas liiva seest lapsejalatsi koos jalaga välja turritamas.

Politsei asus lapsetapjat otsima. Hukkunud last hakati kutsuma Baby Angel ja paljud inimesed tõid tema laiba leidmise kohta küünlaid ja lilli.

Eile andis Toribio end politseile üles.

«Naine tunnistas, et kattis kätega lapse suu ja nina ning lämmatas ta. Siis tundis ta kahetsust ja tegi lapsele kunstlikku hingamist. Kuid hiljem muutis meelt ning tappis lapse,» sõnas juhtumi uurija.

Politsei sõnul tekitas lapse tapmine naisele raskeid psüühilisi probleeme.

«Eriti kummaline oli naise selgitus, miks ta lapse tappis. Naise sõnul ta ei soovinud, et ta laps jääks siia maailma üksinda. Toribio oli üles kasvanud orvuna,» jätkas politsei esindaja.

Lapse tapnud naine paigutati psühhiaatriahaiglasse, kuna kardetakse, et ta teeb enesetapu.  

Naise sugulaste sõnul ei olnud Toribiol oma lapsega tervet ema-lapse suhet, vaid see kõikus ühest äärmusest teise, ahviarmastusest vihkamiseni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles