Vaimustav Tanja etendas ära terve kuulsa filmistseeni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaate proov
Tanja Mihhailova
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaate proov Tanja Mihhailova Foto: Karli Saul

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis kehastas Tanja Mihhailova legendaarset Lia Laatsi ja esitas lugu «Tagametsa tango».

Tanja etenduse juurde käisid filmist «Siin me oleme» tuntud repliigid ja tants kohtunik Andrus Vaarikuga.

«Kuidas ma saaksin midagi halba öelda! Tanja, sa oled imeline naine! See, mida sa praegu tegid, oli parimas mõttes parim meelelahutus, mis televisioonis võib üldse juhtuda. Oled terve saatesarja jooksul meile näidanud, et sa oled väga hea parodeerija. Sinu etteastete puhul rändame justkui nende parodeeritud artistide kontserdile. See on nii ehe olnud. Aga sa pole ainult hea jäljendaja, vaid fantastiline parodeerija. Tanja, sa oled imeline naine!» kiitis Ines.

«Sa valisid laulu, mida esitas näitleja ühes Eesti kõige paremas filmis. Just mõtlesin, et nii kahju, et ei ole Sulev Nõmmikut laval, neid salapäraselt lahtiminevaid kadakaid... Aga et sa haarasid lavale ka Andruse, see on täiesti vaimustav,» kommenteeris Elina Pähklimägi.

«Ma mõtlesin selle peale, kui kerge on publikule meeldida. Eesti rahvas armastab seda filmi tohutult. Mul on kahju, et publikule on nii kerge meeldida. Kui ma mõtlen selle saate peale, mida need kaheksa inimest on panustanud sellesse ühte saatesse, on selles rohkem annet, vaimu, vaeva ja tööd kui selles lombakas filmis,» rääkis Andrus Vaarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles