Lindsay Lohan: olen kokaiini tarvitanud vaid viis korda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Näitlejanna Lindsay Lohan pole enda sõnul narkomaan.

Staar rääkis ajalehele The Mail on Sunday, et hilises teismeliseeas Los Angelesse kolimisest algasid kõik tema probleemid.

«Esimest korda vahistati mind joobes juhtimise pärast, kui olin 20-aastane, ja nad leidsid minult narkootikume. See oli esimene kord, kui üldse uimasteid proovisin; olin klubis inimestega, kellega poleks pidanud, võtsin kokaiini ja istusin autosse,» meenutas Lohan.

«Ma olin kohutavalt rumal! Kõik arvavad, et ma olen väga palju kokaiini tarvitanud, kuid tegelikult olen seda proovinud vaid neli või viis korda elus. See ei meeldi mulle. See meenutab mulle mu isa,» seletas ta.

Lindsay sõnul tarvitas ta kokaiini 20. ja 23. eluaasta vahel ja jäi vahele kaks korda.

«Ma pole kunagi heroiini proovinud, ma pole end millegagi süstinud, ma pole tarvitanud LSDd. Need asjad hirmutavad mind! Olen proovinud kanepit ja ecstasyt. Need meeldisid mulle rohkem kui teised. Ma pole suur joodik. Ma pole iialgi hommikul pudeli järele haaranud,» väitis näitlejanna.

«Joobes juhtimine oli täiesti vastutustundetu, rumal viga. Kõik peavad mind hulluks narkomaaniks, kes jääb igale poole hiljaks ja käitub halvasti. Kuid ma pole selline,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles