TV3: Eesti jalgpallureid pahandas Orkuti konto kasutamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondislased Joel Lindpere ja Taijo Teniste on pahased, et SL Õhtulehe ajakirjanik Ott Järvela kirjutas loo, mis rääkis meeste Orkuti kontol olnud andmetest.

Järvela tõstis esile, et kontol olnud info kohaselt meeldib nii Lindperele kui ka Tenistele napsu võtta ja lisaks märkis ta ära mitu veidrat pilti.

«See oli täiesti ootamatu, ma ei saa aru, kust selliseid artikleid välja võtetakse, kas tõesti pole millestki kirjutada,» rääkis loo üks kangelasi Taijo Teniste, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

«Esiteks saab Orkutis igaüks igaühele kirjutada, mida ise soovib,» selgitas Joel Lindpere. «Kuidas on võimalik, et üks noor, ilus, prillidega ajakirjanik Ott arvab selle põhjal, et ma olen alkohoolik, kuigi ma elan juba poolteist aastat Norras.»

SL Õhtulehe ajakirjanik Ott Järvela on kindel, et lugu oli igati asjakohane.

«Ma ei arva, et see oli vee peale tõmbamine – see oli signaal jalgpallikoondislastele, et tegemist on ikka avaliku elu tegelastega,» põhjendas Järvela.

Tema sõnul on jalgpallurid eeskujuks noortele, kuid kontodel olnud info pole noortele kindlasti eeskujuks.

«Tagantjärgi räägivad, et see oli nali – no võib-olla oli, ma loodan tõesti, kuid sellist nalja neilt ei ootaks. See on halb nali,» sõnas Järvela.

Jalgpallurite sõnul ei maksa Otil enam nende poole pöörduda.

«Teatud parasiitidest tuleb hoiduda,» nentis Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles