Superstaari saatest tuntud Taivo Sõts laulab italo discot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taivo Sõts
Taivo Sõts Foto: Janne Luigla
Esimesel hooajal võistlusel «Eesti otsib superstaari» osalenud ja kahekümne parima seas stuudiovooru pääsenud Taivo Sõts on juba kuu aega istunud stuudios, et salvestada oma esimest albumit, mis koosneb italo disco pärlitest.

Superstaari saatest tuntud Taivo Sõts hakkab laulma italo-disko

Tänaseks on kuulajateni jõudnud esimene italo disco stiilis singel «Unistan diskost», kus Taivo partneriks on lauljatar Marit.

Taivo Sõts (22) on lisaks saatele «Eesti otsib superstaari» osalenud ka saates «Karaokeäss». Oma kodukandis Viljandimaal on Taivo tuntud kohalikelt karaokevõistlustelt, mille esikoha diplomeid on tal päris mitu. Hetkel töötab noormees Suure-Jaanis abipolitseinikuna ning kuulub ka Kaitseliidu ridadesse.

Italo disco on 80ndate underground süntesaatormuusika, mis on mõjutatud 70ndate diskost ja 80ndate süntpopist. Enamus lugudest produtseeriti Itaalias ja Saksamaal ning seetõttu lauldakse tavaliselt tugeva aktsendiga. Lisaks viimasele on italo disco kaubamärgiks ka ingliskeelsed laulusõnad, mis on seda ilmselt tagasihoidlikul tasemel valdavatel poeetidel üsna kentsakalt välja kukkunud.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles