Genka hakkas kantpeaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: promo

Tupiktänava sõprade Arturi (Jaan Pehk) ja Rauli (Märt Avandi) unenägude hirm Turu-Kolja (Oleg Žedukov) ei ole mees, kes võlgu jääks ja veel vähem on ta mees, kes lubaks endale võlgu jääda.

Nii juhtubki, et lihunik Koljal viskab kops üle maksa, sest Raul ei suuda talle kuidagi oma võlgu tasuda. Ta otsustab Rauli ja ratastoolis Viki (Aleksander Eelmaa) röövida ning saata nad Saksamaale seksiorjadeks, kui just Viki naine Helju (Helene Vannari) ja Rauli sõber Artur raha ära ei maksa.

Nagu viisakale inimröövile sobilik, on mängus ka lunarahanõue, mis Arturi ja Helju kaameks ehmatab. Nüüd peavad Artur ja tema igitige ämm hädaolukorras oma jõud ühendama ja pantvangid päästma.

Appi palkavad nad aga kahtlase eradetektiivi (Feliks Kark), kes näib täpselt teadvat, kuidas Arturi ja Helju rahanatuke hoopis endale mehkeldada.

Pimedas keldris, varvaste vahel tulehakatuseks ajalehetükid, ootavad aga Viki ja Raul oma saatust, seltsiks Turu-Kolja välgumihkel ja maniakaalne kantpea (Henry «Genka» Kõrvits), kellele meeldiks väga kui paberid varvaste vahel põleksid ja pantvangid jalgadega siputaksid nagu ratturid Tour De France'l.

Ja siis hakkab juhtuma... ja välgumihkel süttib...

Põnev ja humoorikas «Tupiktänava mehed» on Kanal 2s neljapäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles