Sten-Erik Jantson: mul on au olla Nykäneni parim sõber!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Jantson, Sten-Erik Jantson ja Eghert-Sören Nõmm
Tiina Jantson, Sten-Erik Jantson ja Eghert-Sören Nõmm Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Sel aastal kutsus meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson (28) oma sünnipäevale esinema endise Soome suusahüppaja, mitmekordse olümpiavõitja ja maailmameistri Matti Nykäneni (49), keda nüüd teatakse siin ja sealpool lahte pigem skandaalse lauljana, vahendab Kroonika. 

«Ta on sellest ka juba Soome ajakirjandusele rääkinud, kuidas ta tuleb oma Eesti parima sõbra sünnipäevale esinema,» räägib Jantson. «Nii et mul on au olla Nykäneni parim sõber!»

Meeste tutvus sai alguse aastate eest, kui Sten-Erik koos Henry Kõrvitsaga korraldas Nykäneni kaks kontserti. «Peale seda ta mulle nädalas korra ikka helistab ja kurdab oma elu üle, kuidas tal läheb, kuidas ta lubatakse vahepeal maha lüüa ja...»

Jantson tähistab oma 29.sünnipäeva 14.mail, Nykänen hööritab tema peol ööklubis 777 The Bank Club puusi mõned päevad hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles