Ewert and The Two Dragons annab suve ainsa kontserdi kodumaal Pärnu festivalil Watergate

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2011 kuulus bändile Ewert and The Two Dragons.
Raadio 2 Aastahitt 2011 kuulus bändile Ewert and The Two Dragons. Foto: Jelena Rudi

Tänavu jaanuaris Hollandis Euroopa piirimurdjate auhinna võitnud Ewert and The Two Dragons annab suve ainsa kontserdi kodumaal 22. juunil Pärnu Vallikäärus festivali Watergate raames. Külalisesinejana astub üles Läti muusika au ja uhkus Prata Vetra ehk Brainstorm, kes tänavu esineb ka legendaarsel Glastonbury festivalil Inglismaal.

Ürituse peakorraldaja Priit Valkna sõnul on sel aastal festivali peakontsert ainulaadne: Juba eelmisel aastal, vahetult pärast edukat Seali kontserti, tekkis mul idee, et võiks järgmisena tuua Pärnusse ühele lavale kaks kõige tuntumat Baltikumi bändi ja meil on äärmiselt heameel, et saame suvepealinnas neid mõlemaid 22. juunil võõrustada. On oodata väga positiivset õhtut Pärnus.

Oktoobri lõpus plaadifirmaga Warner Bros Records lepingu sõlminud Ewert and The Two Dragons on hetkel töötamas uue materjali kallal ning suve lõpus suundumas ka stuudiosse. Lisaks suvisele tuuritamisele Euroopas, ootavad neid sügisel ees kontserdid ka USA-s. 2012. aastal Eesti Muusikaauhindade gaalal "Aasta albumi" tiitliga pärjatud "Good Man Down" jõuab poelettidele Ameerika Ühendriikides 25. juunil.

Prata Vetra laulja Renars Kaupersi sõnul tulevad nad alati Eestisse suure rõõmuga: "Ma tean, et olen seda juba sadu kordi öelnud, aga Eesti oli esimene riik väljaspool Lätit, kus meid nii soojalt vastu võeti. Ootan väga festivali, taaskohtumist meie sõpradega ansamblist Ewert and The Two Dragons ning kogu seda meeleolu, mida üks jaanipäeva-eelne vabaõhufestival meile pakkuda saab."

Watergate toimub Pärnu Veefestivali raames, mis leiab aset 14-22. juunini Pärnus. Veefestival algab 14. juunil ÜRO Veeaasta interaktiivse näitusega, mille raames kerkib Pärnu kesklinna näitusetelk, kus väljas on eri riikide veeteemalised näitused, teadusteater, National Geographics’i allveefotograafi suurepärane näitus ja rohkelt tegevust kogu perele. 21. juunil võtab Pärnu üle suvepealinnatiitli ning aset leiavad Merelahing ning Muinastulede Regatt.

22. juuni kontserdipiletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoilides üle Eesti. EMT Topeltpluss kliendid saavad pileteid osta 20% soodsamalt ka EMT Live mobiilirakendusest alates mai kuu teisest nädalast. Piletihinnad eelmüügist kuni 31. maini 20€, alates 1. juunist 24€ ning kohapeal 30€.

Kõik teed viivad Pärnu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles