Katastroofituristid huvituvad Bostoni pommiplahvatuste paigast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pommiplahvatuste järgne segadus Bostonis
Pommiplahvatuste järgne segadus Bostonis Foto: SCANPIX

Bostoni vastu on aina enam hakanud huvi tundma niinimetatud katastroofituristid, kes külastavad sealset plahvatuste paika ning selle juures olevaid poode ja söögikohti.

Väga populaarseks on saanud üks spordikaupade pood, mille lähedal kaks pommi plahvatas ning mis sai plahvatuste tõttu kannatada, edastab Reuters.

Bostoni linnavalitsuse esindaja sõnul on turismiinfopunktidest aina enam küsitud, kus asuvad plahvatuspaigale kõige lähemad restoranid.

Piirkonna poodnikel on turistide suurenenud huvi pärast hea meel, sest nende sissetulekud suurenevad. Plahvatused kahjustasid paiga ehitisi üsna vähe. Samas oli ka neid kauplusi, mis pidid remondi ja politseiuurimise tõttu natuke kauem oma uksed kinni hoidma.

Bostoni maratoni finišialal plahvatas 15. aprillil kaks pommi. Selle tagajärjel kaotas elu kolm ning sai vigastada ligi 300 inimest.

Plahvatustest kahtlustatakse kahte Tšetšeeniast pärit venda Džohhar ja Tamerlan Tsarnajevit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles