Briti politsei uurib lossihotellis aset leidnud müstilisi surmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti politsei uurib lossihotellis aset leidnud müstilisi surmi
Briti politsei uurib lossihotellis aset leidnud müstilisi surmi Foto: SCANPIX

Suurbritannia politsei uurib Essexis asuvas viietärni lossihotellis aset leidnud müstilisi surmajuhtumeid.

Down Hall Country House hotelli basseinist leiti  möödunud  laupäeval 30. eluaastates mehe ja 20. eluaastates naise surnukeha, edastab Sky News.

Parameedikud ja politsei kinnitas nende surma.

Kenti ja Essexi politsei esindajate sõnul on tegemist keerulise juhtumiga.

Uurijate andmetel olid hukkunud hotellikülalised pärit Londonist, kuid kuidas nad omavahel seotud olid, ei ole veel selge.

Hukkunute identiteet on kindlaks tehtud ning nende perekondadele surmast teatatud. Politsei ei paljasta nende isikuid enne kui lahkamine on tehtud ning surma põhjus teada.

Paar oli kümne meetri pikkuses basseinis kahekesi. Üks hotellikülastajatest sõnas politseile, et ta oli 30 minutit enne nende surnukehade leidmist basseinis ujumas olnud.

«Tegemist on väga populaarse spaa hotelliga, kus pidevalt on kohad täis. Samuti korraldatakse seal mitmeid üritusi. Mei puuduvad andmed, kas hukkunud osalesid mõnel neist üritustest,» selgitas politsei esindaja Nick Lee.

Samuti uuritakse, kas hukkunud võisid tarbida alkoholi või narkootikume. Vägivalla jäljed surnukehadel puuduvad.

Luksusliku hotelli leheküljel rõhutatakse paiga ajaloolisust. Esmakordselt oli sealset lossi mainitud 1322. aastal Praegune ehitis pärineb 16. sajandist. Esimese maailmasõja ajal oli see haavata saanud sõdurite pansion. 1980. aastastes on seal tegutsenud hotell.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles