Taijo Teniste: minu südametunnistus on puhas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Taijo Teniste (paremal) ja Vladislavs Gabovs
Pildil Taijo Teniste (paremal) ja Vladislavs Gabovs Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Noor Eesti jalgpallikoondise ja FC Levadia kaitsja Taijo Teniste kinnitas, et tema andmed suhtlusportaalis Orkut, nagu tarvitaks ta ohtralt alkoholi, oli nali ja midagi sellist ei toimu – ta teeb hoopiski kõvasti tööd, et end jalgpallis tõestada.

«Kinnitan, et viited minu väidetavate pahede kohta ei vasta tõele,» kirjutas ta, edestas SL Õhtuleht. «Minu sooviks on mängida Eesti koondises ja ma ei teeks iialgi midagi sellist, mis rahvuskoondise mängija au ja väärikust riivaks.»

Taijo tunnistas, et tagantjärele vaagides annab ta endale aru, et libainfo avaldamine oma kasutajaprofiilis oli läbimõtlematu tegu, kuid sellele vaatamata on tema südametunnistus on puhas.

«Orkuti ja Rate kasutajad loovad sageli naljakate nimedega sõpruskondi või lisavad oma kontodele väljamõeldud omadusi ja pahesid, et teiste portaalikasutajate arvel villast visata - samuti talitasin ka mina,» selgitas noormees.

Taijo lubas ka, et ta kavatseb oma jalgpalliarmastust ja pühendumust tõestada heade sooritustega jalgpalliväljakul.

SL Õhtuleht kirjutas eelmisel nädalal Eesti jalgpallikoondise mängijate kasutajatekontodest Orkutis, sest mitu mängijat väitsid seal, et nad joovad regulaarselt või isegi metsikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles