Galerii: Argo Ader ja kuulsus!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader ja kuulsus (Tannu aka Tanel Padar)
Argo Ader ja kuulsus (Tannu aka Tanel Padar) Foto: Lugejapilt

Olgu tegu tegu tantsu- või laulusaatega või mõne muu põneva tele- või peoprojektiga, kohal on alati ka meie kõmulisem staarkulturist Argo Ader, kes kuulsustega koos pilti laseb teha ja need kiirelt oma Facebooki lehele riputab.

«Viiamsel ajal ei toimu tõesti ühtegi mõne suurprojekti järelpidu, kus pildile ei jääks ka meie staarkulturist Ader koos oma linalakast pruudiga,» imestab üks tuntud ürituste korraldaja.

«Kas ta nendel üritustel ka ametlikult listis on, see on ebaselge. Aga kuna ta on paljude meie tuntud nägude personaaltreener, siis ilmselt tulevad kutsed üritustele just nende kaudu,» lisab korraldaja.

«Naljakas on ainult see, et ta teeb kõigiga pilte ja riputab need siis uhkelt oma Facebooki lehele. Aga teisalt on see loomulikult ka arusaadav, kui oled ärimees  ja sul on tähelepanu ja reklaami vaja. Ader siis ilmselt tahab näidata, et ta on staaride eratreener.»

Vaata pilte!

Kui ka sinul on mõni tore pilt koos staarkulturist Aderiga, siis saada see meilegi toimetus@elu24.ee, lisa sinna koht ja aeg kus foto tehtud ja soovi korral ka oma nimi. Kõigi osalejate vahel loosime välja ühe tasuta treeningkuu personaaltreeneriga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles