Mutant Discol esineb moodne tantsumuusik Ital

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ital - «Only for Tonight(Dubout/Saviour's Love Megamix)»
Ital - «Only for Tonight(Dubout/Saviour's Love Megamix)» Foto: Kuvatõmmis

Ööklubis Sinilind reedel 26. aprillil toimuval Mutant Discol on peaesinejaks Brooklynist pärit Ital.

Moodsas klubimuusikas on Ital – kodanikunimega Daniel Martin-McCormick – leidnud koha housemuusika ja techno vahelisel alal. Krõbedad ja särtsakad rütmid ning sündisaundid, mis loo arenedes pöörasteks ja kaasahaaravateks laviinideks kasvavad.

Möödunud aastal andis Ital välja kaks täispikka albumit hinnatud plaadifirma Planet Mu all. Varem on tal EPsid ilmunud Los Angelesi plaadifirma 100% Silk alt, mis on ühtlasi Maria Minervat välja andvaks plaadimärgiks.

Tantsumuusikas liigub Daniel alles viimased paar-kolm aastat, kuid muusikaga on ta tegelenud terve kümnendi. Tegutsedes varem post-hardcore trupis Black Eyes, müra ja punki seganud Mi Amis ning friiki outsaider poppi tootnud soolo ettevõtmises Sex Worker.

Mutandil esineb Ital koos videokunstnik Aurora Halaliga, kes loob Itali live-esinemise tarvis visuaalsed peegeltoad ja tähekambrid. Noor daam Aurora on samuti mitmete Itali videote autor ja Brooklynis tuntud põrandaaluste tantsupidude korraldaja.

Itali ja Aurora üles astumine Tallinnas on osaks nende Euroopa turneest.

Lisaks Italile mängivad Mutant Disco peasaalis plaate residendid Raul Saaremets ja Rhythm Doctor.

Peo väiksemas toas nimega Pudru Kuuli Psühhedeelne Kohvik kulgeb öö aga muusikaliste eriprogrammide taktis.

Vaiko Eplik teeb spetsiaalse seti Frank Zappa muusikast, Aivar Tõnso mängib varajast new wave muusikat, Kristopher Luigent valib ansambli Brian Jonestown Massacre parimaid lugusid ja Siim Nestor otsib välja värsket Los Angelese muusikat.

 

 

 





 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles