Igikauni Sophia Loreni viis tähtsamat ilunippi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia Loren
Sophia Loren Foto: SCANPIX

Ajakiri Cosmopolitan avaldas maailma ühe kaunima näitlejanna, 78-aastase Sophia Loreni tähtsamad ilunipid.

1. Enesekindlus. Näitlejanna on veendunud, et naine peab oma ilust teadlik olema - ainult siis suudab ta särada seestpoolt. Sophia tunnistab samas, et teismelisena pidas ta end inetuks pardipojaks ja teised lapsed hüüdsid teda kaelkirjakuks.

2. Enesedistsipliin. Sophia usub, et kui noor naine on ilus, kuid ta ei hoolitse enda eest, kaob tema ilu peagi. Kui naine pole aga väga ilus, kuid peab distsipliini, muutub ta aja jooksul järjest kaunimaks.

3. Tervislikud eluviisid. Sophia Loren on aastate jooksul enda tervise eest hästi hoolitsenud.

4. Vahemeredieet. Näitlejanna sõnul on tema noorusliku välimuse saladuseks armastus pasta vastu. Tõelise itaallasena ei suuda ta elada ilma pasta ja oliiviõlita. Ta soovitab inimestel rohkem pastat süüa. Loomulikult mõtleb ta durumjahust tehtud pastat, mis on täis liitsüsivesikuid. Sama ainet leidub ubades, riisis ja köögiviljades. Sophia sõnul ei tekita liitsüsivesikurikkad toidud näljatunnet ning neid süües püsib veresuhkur normaalsel tasemel.

5. Kanna riideid, mis sulle sobivad. Näitlejanna soovitab alati eelistada lihtsamat soengut, ükskõik, millise üritusega tegu. Samal ajal armastab ta kanda juveele ja julgustab naisi seda tegema, sest briljandid rõhutavad naise ilu. Sophia sõnul ei tee miski naist kaunimaks, kui usk, et ta on kaunis. Sophia arvates peaks riietus rõhutama naise figuuri, mitte seda täielikult varjama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles