Festivali Rock Ramp 2013 esimesed esinejad teada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Rock Ramp 2012 Viljandis andis hea ülevaate Eesti rockbändide hetkeseisust.
Festival Rock Ramp 2012 Viljandis andis hea ülevaate Eesti rockbändide hetkeseisust. Foto: Muumi

Juba seitsmendat korda toimuval Viljandi rockfestivalil Rock Ramp on esimesed esinejad teada ning festivali passid ja päevapiletid Piletilevis müügil. Festival toimub 1.-3. augustil Viljandi Lossimägedes ja ööklubides (Vana Lennukitehas ja klubi Rubiin). Kokku astub üles 37 erinäolist Eesti kollektiivi. Esimesed kinnitatud artistid on Winny Puhh, No-Big-Silence, Shanon, Ott Lepland, Maxtraktor, Nion, DND, Epoche, Köömes, Pedigree, Redneck Rampage, Wyrm Sub Terra, Thrashless ja The Angus.

Rock Rampi teeb eriliseks Eesti erinevate rokistiilide esindajate lai ampluaa, mis peaks andma hea ülevaate Eesti rokkmuusika hetkeseisust ning pakkuma midagi igale maitsele. Keskendutakse kodumaistele artistidele ning esindatud on nii tuntud tegijad kui ka Eesti rokkmuusika järelkasv. Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Festivaliga paralleelset toimub tavapäraselt ka tsikliüritus Motoramm 2013, kus lisaks paraadile peetakse linnatänavatel erinevaid huvitavaid võistlusi ning kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.

Rock Ramp pakub traditsiooniliselt ka sellel aastal tasuta festivalikülastamise võimalust alla kümneaastastele ja üle 60-aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.

Eelmisel aastal oli Rock Ramp rohkem kui 3500 külastajaga üks suurimaid rockfestivale Eestis. Sel aastal on korraldajate poolt prognoositav külastajate arv ligi 4000 inimest.

Festivali piletid on nüüd müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Rock Rampiga vii end kurssi SIIT ja SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles