G4S noorteklubi kutsub orienteeruma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumine.
Orienteerumine. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tuleval reedel, 29. mail toimub Pärnu Rannapargis G4S noorteklubi korraldatav suur seikluspäev, kuhu oodatakse mõõtu võtma 5.-7. klassi õpilastest koosnevaid neljaliikmelisi võistkondi.


“Suur semu seiklus 2009” on seiklusmäng looduses, kus pannakse proovile võistkonna orienteerumisoskused ja nutikus. Kaardi järgi orienteerudes tuleb üles leida kontrollpunktid ja lahendada ülesanded.



Seikluspäeval osalemine on tasuta, võistkonna saab registreerida hiljemalt 27. mail noorteklubi veebilehel www.g4sklubi.ee. Võistlus toimub 29. mail kell 15 ja on osalejatele ning pealtvaatajatele tasuta. Üritust juhib räppar Kozy.



G4S noorteklubi korraldab seikluspäevad ühel ajal neljas linnas, peale Pärnu Tallinnas, Tartus ja Rakveres. Iga linna kolm parimat võistkonda saavad auhinna, esikohale tulnud võistkonda premeeritakse reisiga Stockholmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles