Eric Cantona: režissöör Loach on nagu ManU juht Ferguson

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi pikaaegne peatreener Sir Alex Ferguson teatas täna erruminekust
Manchester Unitedi pikaaegne peatreener Sir Alex Ferguson teatas täna erruminekust Foto: AP / Scanpix

Prantsusmaal Cannes`i filmifestivalil osaleva endise jalgpalluri ja praeguse näitleja Eric Cantona sõnul oli režissöör Ken Loachiga töötamine sama nagu jalgpalliklubi Manchester Unitedi juhi Alex Fergusoniga.

Cantona mängib Kuldse Palmioksa auhinnale kandideerivas filmis «Looking for Eric» iseennast, edastab BBC.

«See, mida nõutakse näitlejatelt ja jalgpalluritelt on peaaegu sada protsenti ühesugune,» selgitas Cantona.

Manchester Unitedis 1992 – 1997 mänginud Cantona lisas, et nii näitlejad kui ka jalgpallurid peavad pidevalt kõrgel tasemel olema.

«Ferguson ja Loach on seal, kus nad on, kuna neil on suur kogus allaheitlikkust ja selge visioon,» selgitas endine jalgpallur.

72-aastane Loach loodab, et ta uus film on sama edukas, kui 2006. aastal Palmioksa auhinna saanud «The Wind that Shakes the Barley».

Režissöör Loachi kinnitusel soovis ta teha filmi, mis varasematest linateostest vähem sünge oleks.

«Minu uue filmi saab liigitada nii tragöödia kui ka komöödia alla. Tegelikult tahtsin edasi anda võimalikult tõepärast pilti elust, mis mõnikord on naljakas, teinekord aga kurb,» selgitas režissöör.

Filmi «Looking for Eric» teine peaosatäitja, briti näitleja Steve Evets jätkas, et tal ei olnud alguses Cantona osalemisest aimugi.

«Ta saabus kohale, nagu oleks tegemist olnud sõjalise operatsiooniga. Ja järsku ta seisis seal, see oli täiesti ebareaalne. Mul tekkis tunne nagu oleksin narkouimas. Järgmisena tegime koos Eric Cantonaga juba proovi,» meenutas Evets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles