Gerli Rosenfeld: kui oled veidi tüsedam, jäta miniseelik kappi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Sander Sisask

Koreograaf, lauljatar ja näitleja Gerli Rosenfeld rääkis Buduaarile, milliseid riideid ta suvel kanda armastab. Kui teemaks tulid miniseelikud, avaldas Gerli ka väikest kriitikat naiste suunas, kes tegelikult seda kanda ei tohiks.

Gerlile on alati meeldinud erksad värvid ning ta soovitab ka teistel julgete toonidega rohkem katsetada: «Linna peal jalutades mõtlen alati, et naised võiksid rohkem värvidega eksperimenteerida ja julgemad olla. Mul on praegu näiteks erkkollased küüned ja ma kombineerin siia juurde vabalt ükskõik mis värvi kleidi.»

Kuidas aga suhtub noor kaunitar miniseelikutesse ja kellele need tema arvates üldse lubatud on?

«Mis siin suhtuda… Kui sul on ilus säärejooks, siis anna minna! Kui ma nüüd ütlen, et kui oled veidi tüsedam, siis palun jäta see mini-mini seelik kappi, siis on kindlasti palju naisi, kes siinkohal vihast roheliseks lähevad, aga usun et on ka kaasamõtlejaid. Olete ju käinud klubis ja omaette mõelnud, et miks see tüdruk küll nii lühikese seelikuga on, kui ta ei ole selleks vastavas vormis. Ma ei sõima otseselt kedagi paksuks, aga jõusaalis on kõik võimalik,» vihjas Gerli, et väike enesekriitika ei tee kunagi liiga.

Gerli ise peab end pigem mugavaks inimeseks ja see paistab välja ka tema riietusstiilist.

«Ma olen tõesti väga mugav inimene. Praegusel ajal kannan igapäevaselt teksaseid, madalaid saapaid ja sinna juurde kas triiksärki või mõnusat kampsunit. Eelmisel suvel ma armusin maksikleitidesse ja seetõttu täiendasin oma garderoobi vähemalt kolme uue maksikleidi võrra. Kindlasti leiavad rakendust ka lühikesed püksid, maikad ja kõikvõimalikud kingad, mis kahjuks peavad suurema osa ajast muidugi kapis seisma - meie ilmastiku tingimused lihtsalt on sellised,» sõnas Gerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles