Galerii: Jazzkaare avas sametine Zara McFarlane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jazzkaare festivali avas tänavu noor Briti lauljatar Zara McFarlane, kes esines Merepaviljonis oma kvintetiga 19. aprillil. Publik lahkus kontserdilt rõõmsate emotsioonidega, tunnustust leidis vokalisti eriliselt pehme ja sametine hääl ning silma paistsid ka tema bändikaaslased.

Kui Jazzkaare avaesineja Zara McFarlane lavale tuli, täitus Merepaviljon intiimse soojusega, vahendab jazzkaar.ee. Vokaal, vahel unelevalt romantiline, vaheldus pikemate instrumentaalhelidega, mis lõi mõnusa tasakaalu laulja ja bändi vahel.

Zara McFarlane oli oma huvitava hääleulatusega ühtaegu särtsakas ja samas ka malbe, ta ühendas laval erinevad stiilid ning sidus need oma särava naeratuse ja sooja olemusega kauniks tervikuks. Kontserdi algus tõi kuulajateni palad lauljatari debüütalbumilt «Until Tomorrow», ent kontsert sai tõeliselt hoo sisse, kui esitlusele tulid sügisel valmiva uue albumi lood. Vaheldumisi sai nautida nii tantsulisi lugusid kui ka ballaade. Kõige enam tõusis esile ja kutsus publikut kaasa lauljatari isiklike sõnumitega looming perekonnast, armastusest ja eneseotsingutest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles