Esimest korda Eestis! Ajakiri Kroonika korraldab suurejoonelise Eesti Meelelahutusauhindade valimise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meelelahutusauhindade logo
Eesti Meelelahutusauhindade logo Foto: promo

Ajakiri Kroonika kuulutas Kroonika veebilehel ja erinevates ajakirjades välja üheksa avalikku meelelahutusvaldkondade kategooriat, mille võitjad valib Eesti rahvas.

Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider Ajakirjade Kirjastus ühendas eelmise aasta oktoobris Kroonika ja teleajakirja Nädal, mille tulemusena on lugejateni juba üle poole aasta jõudnud Eesti mahukaim ja suurima lugejaskonnaga meelelahutusajakiri Kroonika+Nädal.

«Olles välja tulnud mahuka meelelahutusajakirjaga, mis on meie lugejate poolt väga hästi vastu võetud ning mis on ligi 100 000 lugejaga loetavaim ajakiri Eestis, otsustasime hakata valima ja korraldama Eesti Meelelahutusauhindu. See on loogiline jätk, kuna ajakiri Kroonika+Nädal on tele- ja meelelahutusmaailmaga iganädalaselt seotud ning Eestis analoogne suurüritus ka puudub,» ütles Kroonika turundusjuht Merily Pihelbu.

«Galal saavad kroonitud parimad raadiohääled, saatejuhid, seriaalinäitlejad, teleseriaalid ja kodumaised meelelahutussaated ning pärjatud saab ka tähtsaim – aasta meelelahutaja,» lubas Kroonika peatoimetaja Krista Lensin. Lisaks valib Kroonika toimetus oma lemmikud kahes eraldi kategoorias.

«Kõikjal pärjatakse sportlasi, muusikuid, teatri- ja filmistaare, meie soovime omalt poolt tunnustada koos Eesti rahvaga parimaid tele- ja meelelahutusvaldkonna tegijaid,» lisas Krista Lensin.

Kõikide hääletajate vahel loositakse välja eksklusiivne soojamaareis kahele PAF-ilt, auhinnad Philipsilt ja VIP-kutsed galale.

 Eesti Meelelahutusauhindadest saab nn Eesti Emmyde jagamine, mis kujuneb iga-aastaseks oodatuimaks meelelahutusürituseks nii avalikkusele, staaridele kui ka pressile.

Eesti Meelahutusauhindade kuningannad ja kuningad saavad kroonitud 9. mail grandioossel punase vaiba galal.

Eesti meelelahutusauhindade gala aitavad teieni tuua meelelahutusportaal PAF, Philips ja Martini.

Galast valmib telesaade, mille toob vaatajateni telekanal TV3.

Oma lemmiku poolt saad hääletada SIIN



 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles