Miks Liis Lass valetab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnatibi Liis Lass ja miljonäri poeg Oliver Reinsalu kokteiliüritusel Lounge Pärlis
Seltskonnatibi Liis Lass ja miljonäri poeg Oliver Reinsalu kokteiliüritusel Lounge Pärlis Foto: Iveri Marukashvili

Kanal 11 saates «Õhtusöök kahele» praalis seltskonnatäht Liis Lass, et Kroonika maksis tema auto pildi eest, mis oli pargitud Oliveri maja ette, 30 000 krooni. Selgus, et Liis Lass valetas.

Elu24 uuris Kroonika peatoimetajalt Margus Müililt, kas Lassi jutt tema autost tehtud fotode eest makstud hiigelsummast vastab tõele.

Margus Müil: «Mul on väga keeruline kommenteerida Liis Lassi unenägusid. Reaalsus on siiski selline, et Kroonika ei maksnud kõnealuste fotode eest ainsatki senti. Kroonika lugejate huvi antud seltskonnategelase askeldamiste vastu ei ole lihtsalt nii suur, et mis tahes temaga seotud fotode eest makstav 30 000 krooni end ära tasuks.»
 
Lass praalis saates lisaks ulmeliste summade maksmisele ka sellega, et on valmis järgmiselgi aastal osalema presidendi vastuvõtul juhul, kui keegi ikka suvatseb teda käevangu võtta.
 
«See oli kõige õigem koht, kõige õigem aeg, kõige paremini tehtud ja ainuõige, et presidendi vastuvõtul käisin,» uhkeldas Lass ning lisas, et tal puudub kollektiivne mõistus ja et ta pole lihtsalt «mitte keegi».
 
Samuti kinnitas Lass kuluaarides ringlevaid kuulujutte, et pole välistatud, kui ühel päeval võib teda näha tegutsemas aktiivselt ka tegevpoliitikas.

Vaata videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles