Näitleja Raivo E Tamm liitub Kroonikaga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Raivo E Tamm: "Istun Wiesmanis"
Näitleja Raivo E Tamm: "Istun Wiesmanis" Foto: Aivar Kullamaa / Kroonika
«Ma ei tea Eestis kedagi teist näitlejat, kes nii autohaige oleks,» lausub kirglik autofänn Raivo E. Tamm. Eesti ühe hinnatuima näitleja «haigus
»
saab väljundi: juba järgmises Kroonikas stardib kummide vilinal tema eksklusiivsete autode testisõidurubriik «Raivo E. Tamm proovib»!

Autoajakirjaniku amet ei ole Raivo E. Tamme jaoks uus — «Raivo E. Tamm proovib» on jätk ajakirjas Auto Bild Eesti viis aastat lugejate meeli köitnud samanimelisele rubriigile. Niisiis võib Raivot võrrelda Briti superstaari Rowan «Mr. Bean» Atkinsoniga, kes on aastaid teinud kaastööd mainekatele autoajakirjadele Car, Octane ja Evo.

Raivo naudib lisaks autodest kirjutamisele täiel rinnal ka autoga reisimist. Ta on osalenud eestlaste ümbermaailmareisil «Rolling Estonians», seigelnud Kairo liikluskaoses ja Põhja-India mägiteedel ning tuisanud autoroolis Tallinnast Pariisi ja Monacosse ning Brasiilias Sao Paulost Rio de Janeirosse.

Ta peab ka kõigi teiste elus äraproovitud liiklusvahendite — võrride, mopeedide, mootorrataste, jetide, mootorkelkude, veoautode, traktorite, busside ja väikelennukite — juhtimiskogemuste päevikut.

Ajakirjanikuna unistab Raivo E. Tamm testisõidust Bugattiga ning oma unelmate piirkiiruse — 400 km/h — ületamisest.

Raivo E. Tamme juba maast-madalast saatvast autokirest loe pikemalt homsest Kroonikast. Milline on aga Kroonika veergudel Raivo esimene proovisõit, selgub nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles