Jim Carrey kirjutab eneseabiraamatut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Carrey
Jim Carrey Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Jim Carrey kirjutab depressiooni põdejatele eneseabiraamatut.

Carrey sõnul põdes ta 1990. aastatel pikka aega depressiooni ja püüdis seda ravida mitmete antidepressantidega, kaasa arvatud ka Prozaciga, kirjutab Wenn.

46-aastase staari sõnul medikamendid ei aidanud teda. Ta jätkas, et tegelikult peaks depressiooni põdevad inimesed uurima,  kust ja millest nende probleemid alguse said.

«Proovisin omal nahal mitmesuguseid depressiooniravimeid, kuid oma viha ja frustratsiooni algläteteni ei aidanud need jõuda ning olukorda lahendada,» sõnas Carrey.

Näitleja arvates püütakse tänapäeval kõike vaimse tervisega seotud probleeme lahendada tablettide abil.

«Minu arvates on depressiooni võimalik ravida ilma medikamentideta. Tuleb endalt küsida, kust probleem alguse sai ja mida ma peaksin tegema, et negatiivsetest mõtetest vabaneda. Kuna olen ise selle tee läbinud, siis otsustasin oma kogemustele tuginedes raamatu kirjutada. Kes teaks depressioonist paremini kui komöödianäitleja?» nentis Carrey.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles