Jan Uuspõld ei osale reklaamis vaid raha pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld ja Evelin Võigemast
Jan Uuspõld ja Evelin Võigemast Foto: Kuvatõmmis

 «See on mulle üldse esimene töö koos Evelin Võigemastiga. Teatris pole me kohtunud, filmis pole ka kohtunud, reklaamis avanes nüüd aga võimalus. Mis oli suurepärane, mulle väga meeldis koos Eveliniga mängida!» kiidab Jan Uuspõld Evelin Võigemasti, keda näeb koos Uuspõlluga ekraanil Tele 2 reklaamklippides mitmes rollis.

Reklaamibüroos Utopia valminud Tele 2 reklaamid kuulutati Eesti Draamateatris 15. juubeliaastat tähistanud «Kuldmuna» loovkonkursil üheks Kuldmuna väärivaks tööks telereklaamide kategoorias.

Kokku kehastavad Evelin Võigemast ja Jan Uuspõld karikatuurseid tegelasi lausa kuues loos («Liiga laisk«, «Vahetamine on nõme», "Sõdurid», «Mehed maksavad» jt), vahendab Õhtuleht.

Uuspõld ei varjagi, et reklaamides osalemine annab eelarvesse märkimisväärset lisa, kuid see pole praegu tema jaoks enam peamine.

«Lisaks sellele, et tänasel päeval osalen ma aastatetaguse ajaga võrreldes reklaamides suhteliselt vähe, pole raha minu jaoks enam ainus argument. Võttepäevad on tavaliselt kohutavalt pikad ja tüütud ning selles mõttes saab esmaseks argumendiks hoopis ehk see, et mul poleks igav, vaid lõbus,» sõnab Uuspõld ning lisab, et vastasel korral tunduks võtteplatsil veedetud aeg ajaraiskamisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles