Ujuja Martti Aljand paljastas, palju ta kihlatu nõuandeid kuulda võtab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand
Martti Aljand Foto: Peeter Langovits

Eesti üks edukamaid noori ujujaid Martti Aljand, kes mõned kuud tagasi kihlus oma kauaaegse elukaaslase Annika Saarnakiga, kolis hiljuti USAst tagasi Eestisse.

Buduaar uuris Marttilt, millisel määral ta riiete ostmisel oma kihlatu Annika Saarnaki arvamust kuulda võtab. Ka taheti teada, kui palju ta oma välimusele igapäevaselt tähelepanu pöörab.

Kihlatu Annika arvamust austab Martti väga, samas loodab mees, et lõplik otsus jääb siiski talle.

«Tõsi ta on, et Annika arvamus loeb mulle palju ja seda nii uute riiete kui ka lõhna valimisel. Samas ma tahaks loota, et lõpliku otsuse langetan ikka mina ja kusjuures ma tean, et Annika hakkaks minu viimase lause peale naerma,» muigab Martti ning tõdeb, et tema kihlatu Annika tahab siiski päris sageli ise lõplikud otsused vastu võtta.

Kui palju pöörab Martti oma välimusele igapäevaselt tähelepanu?

«No eks ma oma kihlatu jaoks üritan ennast vahel ikka üles klopsida. Sportlasena võib see tihtipeale suhteliselt raske ettevõtmine olla, kuna tegelikult ma tahaks pigem eelistada mugavust välimusele,» naerab Martti.

Kas aga leidub mehe riidekapis ülikondi?

Martti sõnab: «Tegelikult on mul kapis paraku ainult üks ülikond ja väga sageli seda just kanda ei saa, aga paar korda aastas kindlasti. Võiks veel mainida, et ei ülikond ega ka trenniriided pole kumbki minu lemmikriided, trenniriideid ei taha igapäevaselt just seetõttu kanda, et ma seostan neid töötamise ning pingutustega. Teksad ja mugav särk on minu silmis parim valik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles