Mees ei teadnud, et ta abikaasa on miljonär

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Radmacher
Katrin Radmacher Foto: AP / Scanpix

Prantslane Nicolas Granatino ja sakslanna Katrin Radmacher kohtusid Londonis, abiellusid 1998. aastal ja lõid perekonna.

Alles pärast abielulahutust 2006. aastal sai mees teada, et ta eksnaine on miljonär, kirjutab STT.

Naine ei rääkinud abielu ajal, et ta on PR-firma Bell Pottinger pärijanna.

Radmacheri isa oli enne abiellumist nõudnud Saksa seadustele vastavalt abieluvaralepingut. Selle järgi ei ole mitte kummalgi osapoolel lahku minnes õigust teise poole varale.

Radmacheril oli Londonis edukas väikefirma ja Granatino oli kõrgepalgaline pankur.  Perekonnal läks hästi, kuid siis astus mees ülikooli biogeneetikat õppima ning ta sissetulekud vähenesid.

Ka paari suhtes läksid sassi ning jõuti lahutuseni. Alles lahutuse käigus selgus mehele, et ta naisel on 80 miljoni euro suurune varandus.

Mees andis asja Suurbritannia kohtusse, lootes poole naise varandusest endale saada. Kuid see ei õnnestunud, sest Saksa seadused Ühendkuningriigis ei kehti.

Siiski õnnestus mehel elatisrahana saada kuus miljonit eurot. Eksabikaasade võitlus jätkub, kuna Katrin Radmacher andis asja omakorda kõrgema astme kohtusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles