Ketlin Bachmanni kevadkollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ketlin Bacmanni kevad - suvise kollektsiooni lihtsavormilised, pisut retrohõnguliste siluettidega õrnad kokteilkleidid ja suvised õhtukleidid on Ketlinile omaselt naiselikud, voogavad  ja muretult śikid.

Võillillekollased, sirelilillad, kahvaturoosad  - kevadiselt värsketes värvitoonides ja mahedalt pastelsed kleidid on kaunistatud unikaalsete  plisseeritud mustritega.

Kõik moesõbrad  on oodatud  Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi  ja Ketlin Bachmanni  uute kollektsioonidega tutvuma igal neljapäeval kell 11-19 Moesaatkonna ateljeebutiiki Tatari 6, III korrus.

Uued kollektsioonid on saadavad ka Embassy of Fashion veebipoes:

 www.embassyoffashion.com

info@moesaatkond.ee

Kevadise jätku on saanud ka Tanel Veenre "Öölaste" ehtekollektsioon. Värsked liblikad on kaetud lehthõbedaga ning kividki on vaid pastelsed: türkiissinised, mahekollased, roosad ja õrnrohelised.

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann-Põldroos on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitliga Kuldnõel

Vaata pilte!

Modell: Karmen (E.M.A)

Meik ja soeng: Reet Härmat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles