Õllesummer paneb 20. aasta juubeliks püsti oma ajaloo suurima õllerestorani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3.-6. juulini oma 20. sünnipäeva tähistav Õllesummer ehitab festivalile oma ajaloo suurima vabaõhu õllerestorani. Üle tuhande külastaja mahutav restoran hakkab pakkuma eripalgelist toidu- ja joogimenüüd. Uus restoraniala propageerib õllejoomist kui kultuurset ajaviidet koos hea söögi ja seltskonnaga.

«Eesti Õlle Telk on restoran, mille menüüs on nii huvitavat õllega sobivat toitu kui tervislikke salateid ja snäkke,» ütles restorani menüü eest vastutav Carmen Cateringi peakokk Stepan Jarts. «Vabaõhu õllerestoranis on lauateenindus, õlut pakutakse klaaskannudest ning toit on serveeritud kenadel lauanõudel».

Tuhande isekohaga restoranis on mahukas muusikaprogramm meie juhtivate pop- ja rokkartistide kontsertidega. Laia valikut jooke pakuvad restoranis ja selle juures asuvas baarialas meie juhtivad õlletootjad – A. Le Coq, Saku ja Viru Õlu.

Peatelk 1500-ruutmeetrise vabaõhurestorani tarbeks tuuakse Saksamaalt. Restorani teeninduse eest hoolitseb üle 70 töötaja.

Gigarestorani isuäratava menüüga käisid tutvust tegemas nii ajakirjanikud ja meelelahutustegelased.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles