Loosi lähevad RAJU 11 piletid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:ESTONIA MAJA JUUBEL 100, ESITLUS :TALLINN, EESTI,26MAR13
Estonia Maja saab septembris 100 -aastaseks. Juubelit tähistatakse festivaliga 6- 20. septembrini. Täna tutvustati maja "Keldrist kastuseni". Pildil  maadlemas HEIKI NABI ja ERIK APS
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM2:ESTONIA MAJA JUUBEL 100, ESITLUS :TALLINN, EESTI,26MAR13 Estonia Maja saab septembris 100 -aastaseks. Juubelit tähistatakse festivaliga 6- 20. septembrini. Täna tutvustati maja "Keldrist kastuseni". Pildil maadlemas HEIKI NABI ja ERIK APS pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Laupäeval, 20. aprillil toimub Tallinnas Saku Suurhallis Eesti sportliku vabavõitluse esiliiga võistlus Saaremaa Lihatööstus RAJU 11, kus kohtuvad kahevõitluse parimad sportlased.

See on Eesti suurim võitlusspordisündmus, mis garanteerib adrenaliinirohke spordielamuse. Eesti võitlejatele astuvad vastu vabavõitlejad Brasiiliast, Itaaliast, Prantsusmalt, Rootsist.

Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

SLT Raju 11 piletid on müügil Piletilevis ja Statoilides. Uksed avatakse kell 18.00, matšid algavad kell 19.00.

Samuti on pealtvaatajatel võimalik tasuta kaasa elada päevasele rahvusvahelisele amatööride võistlusele. Uksed avatakse kell 11.30, matšid algavad kell 12. Osalejad Eestist, Venemaalt, Rootsist, Aserbaidžaanist ja Soomest.

Päev enne Raju, reedel, 19. aprillil toimub Raju fännikeskuses Solaris sportlaste ametlik avalik kaalumine. Üritus algab kell 18.00. Lisks võimalik teha sportlastega fännipilte ning võtta lemmikutelt autogramme.

Matše peetakse Eestis ainulaadses, spetsiaalselt valmistatud võrkaiaga piiratud võitlusareenil ehk puuris.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA (Mixed Martial Arts) on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Võistlejate puhul hinnatakse püüdlust alistada vastane kas löökide või valuvõttega, tehnilist sooritust ning head füüsilist vormi.

See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala — poksi, maadluse, judo — ja teised kahevõitlusalad.

Eestit esindavad:

    1. Jorgen MATSI (Võimla)

    2. Dmitri IVANOV (Combat Sports Academy)

    3. Aleksandr FJODOROV (Dvigatel)

    4. Henri HIIEMÄE (3D Treening / Garant)

    5. Lauri ÜLEURM (Võimla)

    6. Helin PAARA (3D Treening)

    7. Ilja DROVNJASHIN (Dvigatel)

Võitluskaardil on lisaks Eesti maadluse toetuseks üks muudetud reeglitega kreeka-rooma maadlusmatš, kus lähevad vastamisi kaks Eesti maadluskoondislast: Eerik Aps ja Alo Toom. Matši juhatab sisse 2012 Londoni OM-i hõbe Heiki Nabi.

Loosimine:

Loosi läheb 3 x 2 piletit. Palun nimeta oma lemmik Eesti MMA-võitleja ning kirjutada see meie kommentaariumisse. Oma nimi ja meiliaadress aga saata meilile toimetus@elu24.ee. Märksõnaks: RAJU

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles