LaBeoufi esimene vahekord: 18-aastaselt ja neetult piinlik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Nikki Nelson / WENN.com

Näitleja Shia LaBeouf rikkus äärepealt oma esimese vahekorra, sest teeskles kõiketeadvat elumeest.

22-aastane staar kaotas süütuse neli aastat tagasi ning tunnistas Playboyle antud intervjuus, et tähtis õhtu oli üsna piinlik, vahendas  Femalefirst.

«Mingil põhjusel üritasin teeselda, et olen palju seksinud ja kontrollin olukorda. Ma ei öelnud tüdrukule, et olen süütu. Tegelikult olin surmani hirmunud,» rääkis LaBeouf.

Näitleja sõnul toimus tema esimene vahekord ühes Montreali hotellis Kanadas.

«Ülimalt kummaline oli end paljaks võtta. Ma olin esimest korda täies valguses alasti, tüdruku ees, nii et polnud võimalust midagi varjata. Üsna varsti sai selgeks, et ma ei tea, mida f*** ma teen. Ta pidi seda aimama,» meenutas staar.

«Mäletan, et asetasin ta voodile ja panin tema alla padja, sest olin seda pornofilmis näinud. Ta sattus niimoodi imeliku nurga alla ja ma ei saanud korralikult siseneda. Ma pole kuigi hästi varustatud... Ilmselgelt polnud see õige asi, mida teha,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles