Vaata Õllesummerile kerkivat gigarestorani!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÕLLESUMMERILE KERKIB TUHANDEKOHALINE UUE KVALITEEDIGA ÕLLERESTORAN
ÕLLESUMMERILE KERKIB TUHANDEKOHALINE UUE KVALITEEDIGA ÕLLERESTORAN Foto: Õllesummer

ÕLLESUMMERILE KERKIB TUHANDEKOHALINE UUE KVALITEEDIGA ÕLLERESTORAN

3.-6. juulini oma 20. juubelit tähistav Õllesummer ehitab festivalile oma ajaloo suurima vabaõhu õllerestorani. Üle tuhande külastaja mahutav restoran hakkab pakkuma eripalgelist toidu- ja joogimenüüd. Uus restoraniala propageerib õllejoomist kui kultuurset ajaviidet koos hea söögi ja seltskonnaga.

«Eesti Õlle Telk on restoran, mille menüüs on nii huvitavat õllega sobivat toitu kui tervislikke salateid ja snäkke,» ütles restorani menüü eest vastutav Carmen Cateringi peakokk Stepan Jarts.

«Vabaõhu õllerestoranis on lauateenindus, õlut pakutakse kannudest ning toit on serveeritud lauanõudel,» lisas Stepan Jarts.

Carmen Catering on muuhulgas vastutav olnud vabariigi aastapäeva ballide peolaua eest ning hoolitsenud Õllesummerit väisanud rahvusvaheliste superstaaride toidulaua eest.

Tuhande isekohaga restoranis on mahukas muusikaprogramm meie juhtivate pop- ja rokkartiside kontsertidega.

Laia valikut jooke pakuvad restoranis ja selle juures asuvas baarialas meie juhtivad õlletootjad – A. Le Coq, Saku ja Viru Õlu.

Peatelk 1500 ruutmeetrise vabaõhu restorani tarbeks tuuakse Saksamaalt.

Restorani teeninduse eest hoolitseb üle 70 töötaja.

Eesti suurim vabaõhufestival Õllesummer toimub 3.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles