Ford kinkis LaBeoufile Indiana Jonesi kaabu

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik». Pildil Harrison Ford ja Shia La Beouf
Kaader filmist «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik». Pildil Harrison Ford ja Shia La Beouf Foto: AP / Scanpix

Harrison Ford andis pärast «Indiana Jonesi» neljanda filmi lõpetamist kaasstaar Shia LaBeoufile üle väga erilise kingituse - oma higise kaabu.

Ford, George Lucas ja Steven Spielberg lükkasid ümber kuuldused, et LaBeoufist saab uus Indy, kuid tal on filmiikooni peakate, kirjutas WENN.

«Sellel on terve filmi ajal kogutud higiplekid. Olime viimasel võttepäeval lennukiangaaris kuskile minemas, kui ta mütsi peast võttis, sellele kirjutas ja mulle ulatas,» meenutas LaBeouf.

«Kui kaabut vaatasin, nägin, et sellele on hõbedase markeriga kirjutatud: «Poiss, nüüd on see kõik sinu. Harrison»,» rääkis näitleja.

«Lihtne on arvata, et ta andis niimoodi ohjad mulle üle või midagi... see pole nii. Mina näen seda kui manitsust end õigel teel hoida,» lisas LaBeouf. «See oli tema moodus öelda: «Elu läheb nüüd hullumeelseks, poiss, nii et kinnita rihmad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles