Charlize Theron sai USA kodakondsuse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlize Theron
Charlize Theron Foto: Reuters / Scanpix

Lõuna-Aafrikast pärit näitlejanna Charlize Theron sai USA kodakonduse.

Üle kümne aasta Ühendriikides elanud Theron kinnitas, et kodakondsuse saamine teeb talle

 

rõõmu, kirjutab digitalspy.

«Tahtsin alati kodanikuks saada, aga nad ei tahtnud mind vastu võtta. Nüüd te minust enam lahti ei saa!» naljatles staar jutusaatejuhi David Lettermaniga rääkides.

«See on paras protsess – sa pead tõsiselt töötama, palju õppima. Sa pead oma värki teadma – pead teadma oma senaatoreid, seda, kuidas valitsus töötab,» rääkis Theron.

«Nad panevad su testi tegema. See puudutab asju, mida sa teadma peaksid ja minu meelest on hea, et nad seda teevad. Kui sa siin elad, peaksid oma värgiga kursis olema,» rääkis staar. «Mul läks uskumatult hästi, õppisin kõik selgeks ja mul olid vastused valmis juba enne, kui ta küsimused lõpetadagi jõudis.»

Ometi sattus Theron paanikasse, kui tal paluti täita lihtne ülesanne, millest aga ettevalmistavas raamatus juttugi polnud. «Kõik läks hästi, kuni intervjueerija ütles: «võta see paber ja kirjuta siia «It’s a sunny day» («On päikseline päev»). Mõtlesin, et oodake nüüd, seda küll raamatus polnud – ma ei õppinud selleks!»

«See oli selline veider tunne, mille puhul sa endas täielikult kahtled. Unustasin inglise keele ära, hakkasin mõtlema, kas «sunny» ikka kirjutatakse kahe N’iga,» meenutas Theron.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles