Lass: mina tegin Carolast särava seltskonnatähe!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glamuurset üritust tuli nautima ka kõmuline seltskonnapiiga Liis Lass, kes maiustab kooki koos Glamorama programmijuhi Carola Madisega
Glamuurset üritust tuli nautima ka kõmuline seltskonnapiiga Liis Lass, kes maiustab kooki koos Glamorama programmijuhi Carola Madisega Foto: Buduaar
Kanal 11 saates Õhtusöök kahele rääkis Liis Lass, et Carola pole olnud kunagi tema sõbranna ning tekkis tema kõrvale justkui pooljuhuslikult vaid selleks, et Lassi tuules kuulsaks saada.

Liis, kas sinu kauaaegne sõbranna, Carola Madis polegi enam täna sinu sõbranna? 

Carola Madis pole kindlasti minu kauaaegne sõbranna. Võib-olla mitte aastatki. Me oleme väga vähe tuttavad.

Te jõudsite väga palju selle ühe aastaga ära teha?

Jah, Carola Madis tekkis minu kõrvale üllatuslikult, kui ma olin meelelahutusmeedia huviorbiidis. Siis järsku oli kohe ka Carola platsis. Sõbrannade nimetus on meie puhul väga ülehinnatud. 

Lass lisas, et näiteks eelmise suve meelelahutussaates «Nädal aega ilma», mille Carola tegi koos bravuuritar Anu Saagimiga, oleks pidanud tegelikult hoopis tema olema.

Samuti kiitles Lass reporterile, et tegelikult on olnud just tema see, kes on Carolast tänaseks särava seltskonnatähe küpsetanud. 

Miks meedia räägib siiski, et Carola Madis on tegelikult see, kes Lassi selja taga nööre tõmbab? 

Mina ei tea mida meedia räägib. Räägitakse ju, et ma olla isegi kihlunud, aga võta näpust. 

Vaata videolõiku Lassi pihtimusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles