Millal on inimene kõige õnnelikum? 106 minutit seksides

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millal on inimene kõige õnnelikum? 106 minutit seksides
Millal on inimene kõige õnnelikum? 106 minutit seksides Foto: SCANPIX

USAs tehtud uuring näitas, et inimest ei tee õnnelikuks mitte raha ega pere, vaid ta on kõige õnnelikum seksides.

Uuring paljastas, et inimene on õnne tipul kui tal on väga vähe tööd teha ning ta saab end seksiga rahuldada, edastab Journal of Economic Psychology.

Õnnelikkuse tagab päevas 106 minutit seksimist. Arvutis töötamiseks kuluks tund, perekonnale 48 minutit ja sõpradele 82 minutit, et elu oleks rõõmus ja elamist väärt.

Teadlased võtsid uuringus aluseks 16-tunnise ärkvelolekuaja. Optimaalne töötamisaeg, mis ei hävita õnne, oleks vaid 36 minutit.

Ideaalse ja õnneliku päeva tegevused oleksid järgmised:

Seks ja intiimsused 106 minutit, puhkamine 78 minutit, söömine 75 minutit, palvetamine või mediteerimine 73 minutit, sportimine 68 minutit, telefonis suhtlemine 57 minutit, sisseostude tegemine 56 minutit, teleri vaatamine 55 minutit, toidu valmistamine 50 minutit, arvuti kasutamine 48 minutit, kodused tööd 47 minutit, laste eest hoolitsemine 46 minutit, kerge magamine 46 minutit, töötamine 36 minutit, transpordivahenditega liikumine 33 minutit ja muud tegevused 26 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles