Tom Cruise kavandab tütrele viie miljoni kroonist sünnipäeva

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise ja Katie Holmes
Tom Cruise ja Katie Holmes Foto: Reuters / Scanpix
Näitlejad Tom Cruise ja Katie Holmes vaidlevad selle üle, kuidas tähistada oma kaheaastaseks saava tütre Suri sünnipäeva – nimelt leiab Holmes, et mehe plaan korraldada lapsele 500 000 dollarit (umbes 5 miljonit krooni) maksev sünnipäevapidu on liiga ekstravagantne.

«Tom tahab teha Suri teisest sünnipäevast vaatemängu, mille sarnast veel ühelegi lapsele pole korraldatud,» vahendab digitalspy allika sõnu.

«Katie usub kogu südamest, et see poleks lapsele hea. Ta ei taha, et tema tütrest saaks hellitatud ja rikas Beverly Hillsi laps, kes nõuab kogu oma ülejäänud elu vaid parimat ja suurimat... Ta toetab kena peo korraldamist, aga ei taha midagi uhkeldavat,» seletas allikas.

Kuuldavasti kavatseb Cruise tütrele 60 000-dollarilise (602 000-kroonise) sünnipäevatordi tellida, samuti tahaks ta Suri sünnipäeval esinemas näha Cirque de Soleil’i tsirkuse akrobaate, kelle etteaste läheks maksma umbes miljon krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles