Riina Põldroosi värvikirev kevadkollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riina Põldroosi kevadkollektsioon on maoaastale kohaselt inspireeritud roomajatest.

 Suured julged sümmeetrilised prindid on troopiliselt värvikirevad ja kevadiselt värsked. Madude mustrid lendlevad õrnõhukestel shifoonkangastel, millest on kontrastina graafika keerukusele valminud üsna lihtsa lõikega kleidid.  Mustrimöll vaheldub drapeeritud trikotaažesemate ja selgetes võimsates toonides siidšifoonist kleitidega.

„Igal kevadel tahaks hakata riietuses pidama ranget värvidieeti, loobuda kõikidest mustadest hallidest ja pruunidest toonidest!“, ütleb Riina ise oma  puhast kõnekat värvi riiete kohta. Ka mustreid soovitab ta valida julgeid, suuri ja sümmeetrilisi.

Selleks, et kõik moesõbrad leiaksid endale sobiva aja uut kollektsiooni soovida-proovida,  ootavad Moesaadikud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann sel nädalal kõiki oma ateljeebutiiki külla. Uksed on avatud 8.-12. aprillini kell 11-19.

Kevadise jätku on saanud ka Tanel Veenre "Öölaste" ehtekollektsioon. Värsked liblikad on kaetud lehthõbedaga ning kividki on vaid pastelsed: türkiissinised, mahekollased, roosad ja õrnrohelised.

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann-Põldroos on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitliga Kuldnõel.

Vaata pildigaleriid!

Modell: Karmen Armus (EMA)

Iga kleidi kohta on eraldi rohkem infot veebipoes, www.embassyoffashion.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles